Siker a webdizájnban

Az emberek gyakran azt feltételezik, hogy nem tudnak weblapot megtervezni, de akkor is, ha csak megtanulják, hogyan kell csinálni. Mint minden máshoz, a webdizájn egyszerűsítése érdekében számos szoftverprogram is megvásárolható. Olvassa tovább olvasását, hogy kiváló tanácsokat találjon az Ön igényeinek leginkább megfelelő webdesign-program megtalálásáról.

A 90-es évek voltak az utóbbi időben a népszerű használata. Noha egy időre jól működtek, sok problémát okoztak a webhely látogatói számára. A látogatók számára nehéz lehet görgetni, vagy könyvjelzőket hozzáadni a tervhez, amikor keretkeret van. Könnyebb technikákat alkalmazhat a webhely jobb használhatóságához.

Lehet, hogy csinosnak tűnik, de távol tartson attól, hogy túl sok animáció legyen a webhelyén. Ha az értékesítési splash oldal elforog, a centrifugálás és a pislogás hűvösnek tűnik számodra, de valószínűleg elvonja a potenciális nézőket. Ha túl sok feltűnő fröccsenést ad hozzá, ez a weboldal amatőrnek tűnik, és ez nem az a üzenet, amelyet átadni szeretne.

Vigyázzon a web hosting társaságokra, akik azt állítják, hogy korlátlan sávszélességet kínálnak ügyfeleiknek. Általában van valami, ami a kisbetűs írásban sokkal különbözik. Sok esetben az embereknek problémái vannak a tisztességes felhasználásra vonatkozó politikákkal kapcsolatban.

Frissítse és frissítse webhelyét, és azonnal távolítsa el az elavult tartalmakat. Ha webhelye három hónappal ezelőtt fesztivált hirdetett, az olvasók csak távoznak. Az internetfelhasználók szeretnék hozzáférni a legfrissebb információkhoz, és rendszeres frissítésekkel olvassa el a webhelyeket. Állítson be egy áttekintési ütemtervet, hogy frissítse a tartalmat, és távolítsa el azokat az elemeket, amelyek már nem kínálnak semmit.

Kerülje el a felhasználói felület (UI) vezérlők létrehozását, amelyek félrevezetik a látogatókat. Ezek a kezelőszervek olyan elemeket, kütyüket és még sok másat tartalmaznak, amelyek interaktív élményt nyújtanak, például egy linket, legördülő listát vagy gombot. Nem akarja arra késztetni a látogatókat, hogy például egy aláhúzott szóra vagy kifejezésre kattintva új oldalra jusson, ha valójában nem kapcsolódik valami máshoz. Ha a látogatók azt várják el, hogy valami bizonyos módon működik, és nem, akkor valószínűbb, hogy feltételezik, hogy valami nincs rendben az Ön webhelyével, és elhagyja.

A weblapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a weboldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődik, amikor valójában csak 20K-os lehet.

A témákat el kell választani. Ha különféle beszélgetési témákra összpontosít, adjon mindegyiknek saját oldalt. Ez csökkenti a látogatók zavarát és megkönnyíti a keresőgépek olvashatóságát.

Győződjön meg arról, hogy webhelye a "www" előtaggal és anélkül is működik. Vannak, akik beírják ezt a szót, mielőtt a szokás erejeként lépnek az Ön webhelyére, mások pedig nem. Gondoskodjon arról, hogy az ügyfelek mindkét irányba az Ön webhelyére kerüljenek, különben összezavarodott emberek vannak a kezedben.

Amikor a háttér színét választja, a fehér hatékony megoldás. A fehér oldalak professzionális megjelenésűek, és nem vonják el a figyelmet a látogatókra. A színek, minták vagy más minták elvonják a figyelmet, és nincs helyük a webhelyen. Általában inkább egyszerű háttérrel rendelkezik.

Mint korábban kifejtettük, a webdizájnnak számos szempontja van, például egy program megkeresése, amely megkönnyíti. Kövesse ezt az egyszerű tanácsot, és beléphessen a webdesign világába. Ne feledje ezeket a tippeket, amikor weboldal-tervező programot vásárol.