Nem érzi jól magát? Próbálja ki ezeket a nagyszerű fitnesz ötleteket

A fitnesz azt jelenti, hogy egészséges testet gyakorolnak a testmozgás és a mentális egészség. Ha valaki sikerül elérni egy adott fitnesz-szintet, akkor nemcsak fizikailag, hanem szellemileg és fizikailag is segít. Olvassa el a megfelelő alakot.

Ha gyakran dolgozik a futópadon, akkor körbejárhatják a környéket. A futás felfelé haladása különböző eredményeket eredményez a tested számára.

Tartsd naprakész naplót. Jegyezd meg a rendszeres edzésedet, valamint minden további mozgást, amellyel belépsz. Vegyél egy lépésszámlálót, és nézd meg, hogy hány lépést teszel a nap folyamán; írd le ezt is.Ez az írásos feljegyzés segít megérteni a haladást, ahogy halad a fitness út felé.

Sok embernek érzenie kell és látnia kell az eredményeket, miközben motivációjukat folytatják. Próbálj szűk ruhát viselni, ne pedig támaszkodj a skálán.

Több izomot is nyerhet úgy, hogy tíz százalékkal kevesebb idő alatt gyakorolja ugyanazt a gyakorlatot. Ez a rutin az izmaidat jobban kíméli, és növeli az állóképességet. Például, ha egy napi 30 perces edzést végzel, próbáld meg három percet gyorsabban végrehajtani a következő alkalommal.

Ne lazuljon le, amikor a hétvégén dolgozik! Nem ritka, hogy valaki láthatja a hétvégéket, mint a kikapcsolódás idejét, és sok esetben azok is. Gondoljon arra, hogy helyesen illik és fogyjon.

Ez a gyakorlat megnöveli annak valószínűségét, hogy végigmegy az edzéseken. Ennek az az oka, hogy már nincs a zsebében a munkamenet ára. Szeretne megkapni, amit követni fog.

Minden kereskedelmi szünetben használja ki ürügyként a gyakorláshoz.

A piszok nagyszerűen kiegészítik a fitness rendszert. A dömping egy csodálatos gyakorlat, amely a felsőtested, a tricepsz és a mellkasod, valamint a tricepszre koncentrál. Számos mód van arra, hogy megfelelően megtehesse őket. Beállíthat két padot, és használhatja őket, hogy megcsússzon egymás között. Hozzáadhat egy kis súlyt is a leeresztéshez.

Séta a kutya jó gyakorlat, és hasznos lehet, ha megpróbálja javítani a fitness rendszer. A kutyák szeretik a sétákat, és nem fáradnak el a séta során. Séta néhány háztömbnyire, és ítélje meg, hogy képes vagy-e valamire többet, amikor visszaestek a ház előtt. Ez a bajtárság az egyik öröme a kutya birtoklásának.

Mindig használja a megfelelő formát, amikor gyakorolják a bicepszeket. A megfelelő módja a bicepszek fürtjeinek a csuklóinak hátrafelé hajlítása. Amikor elkészült, lassan vigye a csuklóját egyenes pihenőhelyre. Ez felépíti a módját, hogy a bicepszet hatékonyabban dolgozzon anélkül, hogy túlságosan megterhelné őket.

Ahogy olvastam a fenti cikket, megvalósítható magas szintű edzés, és az egyik, amire büszke lesz. Itt az ideje, hogy szégyellje, hogy alkalmatlanná válik és arra törekszik, hogy megfeleljen a céloknak! Tanulmányozza és hajtsa végre ezeket a tippeket, és hamarosan úton lesz a fitnesz sikeréhez.