Minden, amit tudni szeretne az Iphone-ról

Nem kétséges, hogy hallott volna az iPhone-ról. Ez az egyszerű eszköz megváltoztatta a kommunikáció megtekintésének módját.

Mentse el az értékes akkumulátort a képernyő fényerejének csökkentésével. A megvilágítási szint módosításához menjen az iPhone beállításainak területére.

A fejhallgató kábellel is készíthet képeket is. Ha készen áll, nyomja meg a fejhallgató kábelén található gombot. Ezzel a technikával biztosíthatja iPhone-ját és elmosódott képpel zárul.

Az iPhone-nak lehetősége van arra, hogy egy helyről új helyet kapjon. A térkép fülön, így könnyen és gyorsan hozzáférhetővé teheti a könyvjelzőket.

Van egy alkalmazás, amely lehetővé teszi az iPhone használatát fájlok tárolására. Ezzel az alkalmazással a szöveg, a zene, a fénykép és a szöveges fájlok az iPhone-ra kerülnek. Csak csatlakoztatnia kell a telefont bármelyik számítógéphez, vagy megtekintheti / hallgathatja őket a telefonon.

A fejhallgatóval akár a fényképezőgéppel is készíthet fényképeket. Kezdje el a filmezni kívánt tárgy keretezésével. Ha készen áll a képre, nyomja meg a kábel gombját. Ez feldolgozza a képet. Ezután elmentheti a képét, ahogyan szokás szerint.

Ha egy e-mailt küld, vagy egy jegyzetet ír be, és nem akarja használni a javasolt iPhone-szavakat, nem kell megérintenie az X-et, hogy megszabaduljon a javaslatoktól. Csak érintse meg a képernyőt bármelyik területen, és a javaslatok mezőt megszünteti.

Ha rendelkezik egy iPhone-val Siri-val, és értékeli a magánéletét, gondolja át kétszer, mielőtt beszélget vele. Az Apple nagyrészt rögzíti ezeket a felvételeket, és azokat a belső szervereikre helyezi. Ez azért történik, mert segít a beszédfelismerő program jobb működésében, de ne feledje, hogy bármi, amit Siri mondott, feljegyezhető.

Ez a cikk rámutatott néhány módjára, hogy hatékonyabban navigálhasson iPhone-on. Ne felejtse el végrehajtani az itt említett javaslatokat, és feloldani a teljes lehetőségeket. Az iPhone gyorsabb és hatékonyabb használatának megismerése sokkal előnyösebb lesz a használathoz!