Minden, amit tudni kell az Iphone-ról

Kezdete óta az iphone számos olyan alkalmazással és funkcióval bővült, amelyek segítik az embereket az életben. A banki tranzakcióktól kezdve a helyszín megismeréséig az iphone segít abban, hogy biztosítsa az életbiztonságot. Szeretne többet megtudni? Nos, olvassa el ezt a cikket, hogy kitöltse az agyadat az iphone ismeretekkel.

Az iphone-t félig rendszeresen újra kell indítani. Ez a kis újraindítás időről időre segít minden alkalmazás, program és egyéb funkció zökkenőmentes és megfelelő működését. Ehhez csak kapcsolja ki a telefont, hagyja ki 30 másodpercig vagy tovább, majd indítsa újra a készüléket.

Ahhoz, hogy kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabban és sokkal könnyebbé tegye, állítsa be a kezdőlapját. Bár ezt a Macintosh Safari alkalmazásával nem lehet olyan simán végrehajtani, hogy csak egy extra csap segítségével érheti el a kívánt oldalt. Adja hozzá az oldalt a könyvjelzői listájához, majd győződjön meg róla, hogy a lista tetején van. Így csak pár csap van a kedvenc oldaladtól.

Az iPhone segítségével gyorsan készíthet képeket a telefonon. A telefon feloldásához csúsztassa el a kamera alkalmazást a zárképernyőn, és nyissa ki a fényképezőgép használatához. Ezzel a funkcióval könnyen készíthet képeket és soha nem hagyhatja ki a memóriát.

Ha elveszted az iPhoneodat, akkor nagyon egyszerű. Miután rájött, hogy hiányzik a telefon, használja az "iPhone keresése" funkciót, hogy megtalálja azt a térképen, és biztosítsa a tárolt adatokat. Még egy üzenet is megjelenhet a telefon képernyőjén!

Az iPhone fantasztikus jellemzője, hogy sokoldalú forrásként szolgál minden zenei igényéhez. Nemcsak iPod-ként működhet, hanem megkönnyítheti tetszőleges számú testreszabható zenei alkalmazás és rádióadó-állomások élvezetét. Ha megismerkedik ezzel a lehetőséggel, soha többé nem kell a kedvenc dallamok nélkül lennie.

Tudtad, hogy az iPhone-ok úgy képesek a képernyőképeket, mint egy számítógép? Annak érdekében, hogy képernyőképet vegyen az iPhone készülékéről, tartsa lenyomva a telefon otthoni gombját, majd nyomja meg az Alvó gombot. Ezután meghallgat egy kamera kattintást, megnéz egy vakut, majd egy iPhone képernyőképét a fényképezőgép tekercsébe menti.

Elkezdődik az akkumulátor lemerülése, és nincs közel a töltőhöz? A képernyő elhomályosításával és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával hosszabbíthatja a telefon akkumulátorát. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mindegyike sok akkumulátort üríthet ki, és letörölheti őket egy csípőn, így megtakaríthat az akkumulátor élettartama.

Az agyad nem érezheti túlságosan túlterheltek az iphone-ismeretekkel, de ha igen, akkor újra meg szeretné olvasni ezt a cikket. Győződjön meg róla, hogy megérti az iPhone által elérhető összes funkciót, így a lehető legjobban kihasználhatja azt, amikor az egyiket kapja.