Kiváló tippek a webfejlesztésdizájn maximalizálásához

A webfejlesztésdizájnba való belépés olyasmi, amely sok ajtót nyit a számodra a jövőben, főleg azzal, ahogy a digitális világ bővül és az életünkbe integrálódik. Ha többet szeretne megtudni a webfejlesztésdizájnról, akkor olvassa el ezt a cikket, és olvassa el, hogyan juthat el belőle, és magabiztosan érezheti magát a témában.

Tartsa kicsiben webfejlesztéshelyeinek méretét. Sok modern webfejlesztésoldal tele van felesleges elemekkel, köztük hatalmas képekkel, Flash hirdetésekkel és sok AJAX-lel. Sok embernek, különösen a vidéki térségekben és a kevésbé fejlett internet-infrastruktúrával rendelkező országokban nincs nagysebességű internet, és örökké kell várniuk, amíg egy nagy oldal betöltődik.

Kerülje az úgynevezett "rejtélyes húsnavigáció" használatát. Ez magában foglalja a címkézetlen képek vagy más elemek használatát a webfejlesztéshely navigációjához. Sok esetben a látogatónak a gombok fölé kell mutatnia az egérmutatót, hogy megnézhesse, mit csinálnak. A navigáció leginkább egyszerű. Használjon szöveges linkeket az oldal tetején vagy bal oldalán.

Ne próbáljon minden új modult hozzáadni a webfejlesztéshelyéhez. Csábító lehet, ha webfejlesztéshelye élvonalbeli megjelenést mutat, ha minden új webfejlesztésdesign-opciót felvesz oda, de végül kikapcsolhatja az embereket. Az egyszerű általában még jobban elkészíti a munkát, mint egy feltűnő elrendezés.

Kerülje a keretek használatát. A keretek hibásak, és okból kifogytak a stílusból. A keretekben szereplő minták megnehezíthetik az emberek számára, hogy webfejlesztéshelyét könyvjelzővel szerepeltessék, és ők sem szeretik a görgetést. Könnyebb technikákat alkalmazhat a webfejlesztéshely jobb használhatóságához.

Ne kényszerítse a felhasználókat furcsa BHO-k telepítésére. Sok tech-hozzáértő felhasználó nem fogja megtenni. A gyakori bűnelkövetők között vannak szokatlan videolejátszók, képnézegetők és interaktív játékok platformjai. A legtöbb szokásos használat esetén létezik egy megbízható plugin, például a Windows Media Player vagy akár a Flash), amely mindent megtesz anélkül, hogy elvonja a felhasználókat.

A fehér hely fontos része a webfejlesztésdizájnnak, ezért ne félj használni. Ha túl sok képet vagy túl sok szöveget ragaszkodik webfejlesztésoldalaihoz, vagy zavaró hátteret használ, az csak a látogatókat irritálja. A szóközzel láthatóvá válhat az oldal fontos elemei.

Ügyeljen arra, hogy a megfelelő horgonyszöveget használja. A hivatkozás horgonyszövegének egyértelműen meg kell határoznia, mit kell várnia a látogatónak, amikor rákattint a linkre. Például, ha egy link a widget megrendelési oldalához vezet, akkor a horgony szövege a "Megrendelési widgetek" feliratot jelenítheti meg. Különösen kerülje a "kattintson ide" alkalmazást horgonyszövegként.

Minimalizálja a JavaScript használatát. Noha interaktív élményt nyújt, hasznos problémákat okozhat a különféle látogatók számára. Az összes böngésző eltérő, és mindegyik rendszeresen kiad új verziókat. Néhány látogató böngészőjének régebbi verziója lesz, amely nem támogatja a legfrissebb JavaScriptet. Ezenkívül nem mindenki tartja engedélyezve a JavaScript használatát böngészőjében. Mindkét esetben megakadályozza a látogatókat, hogy használják a webfejlesztéshely összes funkcióját vagy annak egy részét.

Mindig tartsa egyszerűen nyitóoldalát. Az interneten szörföző emberek gyorsan eldöntik, hogy a főoldalon alapuló webfejlesztésoldalra vágynak-e. Legyen leíró, de próbáld meg néhány szóval ezt megtenni.

Most, hogy megismerte a webfejlesztésdizájn néhány és hátrányát, remélhetőleg kicsit lelkesebbnek kell lennie arra, hogy az előnyeire használja, és ésszerű profitot szerezzen rajta. A webfejlesztésdizájn a jövő, és most már jó ötlettel rendelkezik arra, hogy miként válhat jóvá. Használja ezt előnyeire, és váljon sikeresvé az évek során.