Általános biztosítási tanácsok és tippek az Ön számára

Biztosítás: gépjármű-biztosítás, életbiztosítás, lakásbiztosítás, egészségbiztosítás, és a lista folytatódik. Mindenkinek életében sokféle típusú biztosításba kell befektetnie, de hogyan lehet biztos benne, hogy a megfelelő ügynököt választja a megfelelőtől? Ez a cikk néhány hasznos tippet és trükköt tartalmaz a megfelelő biztosítás és a megfelelő biztosítótársaság megválasztásához.

Pénzt takaríthat meg a biztosításokon, és vásároljon körül, és megtudja, hogy a különböző társaságok miként engedményeket adnak ugyanazon háztartás több kötvényeire. A legtöbb társaság általános 10% -os engedményt kínál az Ön üzleti vállalkozásának magával hozására, de egyes cégek nagyobb engedményeket tudnak tenni.

Ha üres fészek vagy az új otthonába költözve, ne vállalja annak kockázatát, hogy nehezen megkeresett háztartási cikkei és értékei megsérülnek vagy elvesznek a szállítás során. Töltsön pénzt áruk biztosítására, miközben az új üres fészekbe szállítják őket. Számos költöző társaság kínál ilyen politikákat, és megéri a járulékos többletköltségeket.

Ha pénzt akar megtakarítani a biztosításon, akkor az a legjobb fogadás, ha egy társaságnál marad. Olyan sokan kíváncsi, hogy egy vállalkozásról kicsi megtakarításokat halmoznak fel itt-ott. A legtöbb biztosítótársaság azonban hűségmegtakarítást kínál, ahol a hosszú távú ügyfelek izgalmas kedvezményeket kapnak. Ez jól néz ki a hitelinformációs jelentésben.

Ha kisvállalata van, akkor rendelkeznie kell vállalkozásának megfelelő felelősségbiztosítással. Ennek oka az, hogy mindig olyan helyzetben kell lennie, hogy ha pert indítanak, akkor megvan a biztosítási fedezeted, amelyet fizetnie kell a társaság jogi védelme érdekében. Önnek fedezetet kell nyújtania annak érdekében is, hogy a felperes jogi díjai megfizethetők legyenek abban az esetben, ha nem nyeri meg az ügyet. Ha nem rendelkezik megfelelő felelősségbiztosítással, akkor nagyon gyorsan elhagyhatja az üzleti tevékenységet, csak megpróbálja megfizetni a jogi díjakat.

Ha túl drága a biztosítás, keressen olcsóbbat. Győződjön meg róla, hogy tudja-e a jelenlegi biztosítási díját a kötvény lemondása miatt. Érdekesebb lehet várni, amíg meg kell újítania a biztosítását, hogy átváltjon, hogy ne fizessen nevetségesen magas lemondási díjat.

Biztosítási díjait valószínűleg irányítószám határozza meg. Ha egy nagyváros közelében él, minél közelebb van a irányítószám a tényleges városközponthoz, annál magasabbak lesznek az árak. Vegye figyelembe ezt, amikor új helyet keres. Csak egy irányítószám jelentősen csökkentheti a kifizetést.

Keressen egy kedvtelésből tartott biztosítótársaságot, amely nem rendelkezik "maximális élettartam-haszon" záradékkal. Ezek a záradékok alapvetően azt jelentik, hogy csak egy bizonyos összeget fizetnek a biztosítási cikkért az állata egész életében. Ha elérte ezt a határértéket, a költségek fennmaradó része rajtad múlik.

Az összes biztosítási típus, biztosítási kötvény és társaság esetében, amelyek választhatók, a személyes igények kielégítése szempontjából elengedhetetlen a megfelelő döntés meghozatala. Most, hogy megismertett néhány tippel a megfelelő biztosítás kiválasztására, kezdje meg körülnézni és ajánlatot szerezzen!